Mircea Rednic, noi detalii despre preluarea lui Dinamo: “Eu trebuie să dau bani unui om care și-a bătut joc de mine”

Mircea Rednic a oferit noi detalii despre preluarea lui Dinamo, după ce Ionuţ Negoiţă a susţinut că i-a făcut o ofertă fostului antrenor. Tehnicianul de 57 de ani şi-a cotinuat tirada la adresa omului de afaceri, dar l-a luat în colimator şi pe Alexandru David, fostul preşedinte al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic, noi detalii despre preluarea lui Dinamo: “De ce nu ați făcut voi echipa productivă?”

Mircea Rednic a oferit noi detalii despre preluarea lui Dinamo şi a trimis săgeţi către Alexandru David. Fostul antrenor al “câinilor” a spus că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost productivă doar în timpul penultimului său mandat. În plus, “Puriul” a precizat că jucătorii pe care i-a adus el în sezonul 2018-19 au început deja să fie curtaţi.

“Am văzut a spus David că Dinamo are un potențial fantastic. Păi de ce nu ați făcut voi echipa productivă dacă are acest potențial din 2013 de când a preluat Negoiță clubul? Singura perioadă în care a fost productivă a fost în penultimul meu mandat de antrenor când dacă făcea un efort, trebuia doar să mărească salariile la 2-3 jucători, care ar fi vrut să rămână, Puljic, Gnohere, și mai erau și alții, luam campionatul la pas sezonul următor. A vândut apoi jucători după ce am plecat eu de 2-3 milioane. În rest toată perioada – 0 barat plus două play-out-uri. Păi cum l-ai gestionat tu nu are potențial. Și după ultimul meu mandat vor scoate bani. Există oferte pentru Montini, pentru Naser, pentru Grigore. Și Reda are ofertă, dar el vrea să rămână la Dinamo. Și vă spun un lucru. Eu nu dădeam 25.000 de euro din buzunar, dacă nu-l vedeam. Plus că am avut încredere și în Loți care mi l-a propus. Reda e un jucător care are potențial”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Mircea Rednic, noi detalii despre preluarea lui Dinamo

Cerinţele puse de Ionuţ Negoiţă în negocierile cu Mircea Rednic

Mircea Rednic a dezvăluit şi câteva dintre cerinţele puse de Ionuţ Negoiţă. Omul de afaceri este dispus să fie acţionar minoritar, dar vrea să-l oblige pe antrenorul de 57 de ani să nu ia vreo decizie fără acceptul său. De asemenea, fostul tehnician al “câinilor” a dezvăluit că Dinamo are în acest moment datorii de 5.500.000 de euro.

“Și m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoiță. Și mi-a spus în felul următor, că trebuie să-i cer acordul la orice acțiune iau. Adică dacă eu vreau să iau 1 milion de euro pe Montini, poate să vină Negoiță și să-mi spună să nu-l vând cu 1 milion, ci cu 2, și să cadă afacerea. Eu nu pot să-l vând fără acordul lui. Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă dați seama că dacă rămâne cu 40% va fi și mai rău. Și el stă bine mersi la Rin. În toată perioada asta s-a făcut bugetul în funcție de TV și de sponsori. Și vii și ceri 3 milioane de euro. Păi pe ce ceri tu 3 milioane de euro??? N-ai stadion, n-ai echipă, n-ai birouri. Toate sunt închiriate. Iar Săftica nu e toată a lui Dinamo, prima parte e înstrăinată la niște neamuri. Bun, deci eu trebuie să dau bani unui om care și-a bătut joc de mine și mă cam doare sufletul, sincer vă spun. Ai avut un om care a antrenat fără bani, mă dai afară și apoi mă chemi să cumpăr clubul. Păi n-aș dormi toată noaptea să mă spăl eu pe cap cu toate problemele create de ei în toți acești ani și Negoiță la finalul anului să-și ia banii, dividentele, un om care și-a bătut joc de mine, m-a umilit”, a mai precizat Mircea Rednic.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comentariile sunt închise.