Remus Borza, atac după ce a fost dat afară de Viorica Dăncilă: “Doar amantele, hoţii şi proştii au succes”

Remus Borza a oferit primele reacții, după ce a fost demis de premierul Viorica Dăncilă din funcția de consilier onorific al său. Decizia prim-ministrului nu a fost tocmai pe placul specialistului în materie de economie, acesta lansând un atac dur la adresa liderilor Partidului Social Democrat.

Remus Borza nu uită și nu iartă. Acuzații grave pentru PSD

Într-un interviu acordat recent, fostul consilier economic al Vioricăi Dăncilă, și-a exprimat dezamăgirea față de situația în care se află atât formațiunea politică de guvernământ, cât și întreaga scenă politică, unde „doar amantele, hoții și proștii au succes”.

Am intrat în politică la 45 de ani şi vă dau scris pe cuvânt de pionier, de la anul mă retrag la vatră. În ultimii 30 de ani doar amantele, hoţii, acoperiţii şi proştii au avut succes” , a declarat Remus Borza, pentru Realitatea TV.

Remus Borza anunță o nouă criză economică. Sursa foto:Wall-Street.ro

Se anunță o nouă criză economic. Ce măsuri propune Remus Borza

Totodată, Remus Borza a afirmat că asupra României planează în continuare riscul unei crize economice de proporții mult mai mari, comparativ cu anul 2008. Chestionat în privința soluțiilor ce se impun pentru a putea evita o astfel de situație, fostul consilier economic al premierului Viorica Dăncilă a făcut referire la nevoia înghețării salariilor.

Salariile ar trebui îngheţate. Toate ministerele au fost conduse de lefegii, ei vor să dea să dea la toată lumea. Nu e suficient să dai, a arătat rezultatul votului. Am crezut că încearcă să se schimbe, să schimbe mesajul, pentru că bazinul lor se erodează”, a mai adăugat fostul consilier economic. ”Avem 1,4 milioane de bugetari, mulţi plimbă aer.

 

Suntem la finalul unui ciclu de creştere economică, o noua criză este posibilă, nu am învăţat nimic din criza care a fost şi repetăm greşelile trecutului” , a mai spus Remus Borza, cel care  a fost demis, în cursul zilei de sâmbătă, 9 iunie, din funcția de consilier economic al Vioricăi Dăncilă.

 

 

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comentariile sunt închise.