GSP LIVE / VIDEO Adrian Falub, afirmații șocante despre perioada Chiajna: „Erau jucători accidentați înainte de meci, iar după partidă nu mai aveau nimic” + „Am avut bătăi între fotbaliști!”

Adrian Falub, 48 de ani, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre problemele pe care le-a întâmpinat în perioada în care a antrenat-o pe Concordia Chiajna.

„M-a uimit faptul că erau jucători accidentați înainte de meci, iar a doua zi după partidă nu mai aveau nimic. Am avut un jucător care se antrena până joi, iar de joi până sâmbătă, în ziua meciului, nu se mai putea antrena. Săptămâna următoare se întâmpla la fel. …

razvan

Next Post

INTERVIU EXCLUSIV / Ionuț Negoiță dezvăluie pentru GSP: „Mai durează în jur de o lună și jumătate până vând Dinamo! Nu depinde de mine!”

mie aug. 14 , 2019
Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, anunță că nu își poate respecta dead-line-ul impus acum o lună de a vinde clubul și anunță un nou termen aproximativ, considerând că după această perioadă, Claudiu Florică ar putea fi noul acționar majoritar al lui Dinamo. …