Mats Wilander, avertisment pentru Simona Halep înaintea finalei cu Serena Williams: ”Va fi complet diferit”

Fostul tenismen Mats Wilander a avertizat-o pe Simona Halep înaintea finalei de la Wimbledon 2019 cu Serena Williams. Românca a acces în ultimul act al turneului londonez după o prestație entuziasmantă în meciul cu Elina Svitolina, în timp ce americanca nu a avut niciun fel de emoție în semifinala cu Barbora Strycova.

Mats Wilander, avertisment pentru Simona Halep înaintea finalei cu Serena Williams: ”Nu va mai dicta punctele”

”Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep, Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a declarat Mats Wilander la Eurosport, avertizând-o astfel pe Simona Halep înaintea finalei cu Serena Williams.

Finala de la Wimbledon 2019 dintre Simona Halep și Serena Williams se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, iar toate informațiile vor fi pe FANATIK. Antrenorul americancei, Patrick Mouratoglou, a vorbit pentru FANATIK și a dezvăluit care vor fi punctele cheie ale finalei.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comentariile sunt închise.