LIVE BLOG FCSB – Milsami Orhei, preliminarii Europa League. Galeria de la FCSB, scandări împotriva lui Taplan și CSA

FCSB era una dintre echipele fanion din fotbalul românesc, a cărei intrare în cupele europene se făcea, de regulă, la nivelul turului trei al preliminariilor, fie în Champions League, fie în Europa League. Însă în ultimii ani fotbalul românesc s-a dus la vale şi FCSB s-a trezit jucând anul trecut în turul doi preliminar, iar acum ştacheta cea mai de jos este această deschidere încă din turul 1, ce e drept, din postură de superfavorită în faţa echipei moldovene Milsami Orhei. Prima manşă se joacă în România, joi, 11 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

UPDATE, ora 21:40. Peluza Roș-Albastră, prezentă la meci, a scandat din primele minute împotriva lui Florin Talpan și a celor de la CSA Steaua


UPDATE, ora 21:35. Ionuț Vînă a venit să-și vadă noii colegi, la stadion fiind întâmpinat de Valeriu Argăseală și de Mihai Stoica


UPDATE, ora 20:58. FANATIK a surprins câțiva membri din staff-ul lui Milsami discutând înaintea partidei. Aceștia sunt șocați de faptul că Man, Nedelcu, Vlad și Coman, jucătorii prezenți la EURO U21, sunt titulari astăzi: „Ne dau ăștia 4-5” – a spus unul dintre ei.


UPDATE, ora 20:30. S-a încheiat partida dintre Alashkert și Makedonija, armenii impunându-se cu 3-1. Câștigătoarea acestei duble se va întâlni în turul 2 cu învingătoarea dublei dintre FCSB și Milsami Orhei.


UPDATE, ora 20:21. Avem echipele de start pentru meciul FCSB – Milsami Orhei!

FCSB: A. Vlad – Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – D. Man, I. Hora, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean – L. Filip, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, R. Ion, Ardelean
Antrenor: Bogdan Andone

Milsami: Chirinciuc I Jardan, Ba, Bolohan, C. Bogdan I M. Antoniuc, Stână, Onica, Al. Antoniuc, Pătraș I Nazar
Rezerve: R. Mitu, Cușnirenco, Zagaevschii, M. Plătică, S. Plătică, Andronic, A. Rusnac
Antrenor: Veaceslav Rusnac


UPDATE, ora 19:00. FCSB și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon, iar primul meci în care îl va folosi este chiar cel cu Milsami Orhei.


UPDATE, ora 15.20. Gigi Becali a anunțat că nu va merge la meciul dintre FCSB și Milsami Orhei și îl va trimite pe Ionuț Vînă, noul transfer al vicecampioanei României, în locul lui la stadionul “Marin Anastasovici”. “S-ar putea să merg că e aproape, nu sunt sigur. Dacă sunt țânțari, nu mă mai duc. Îl trimit pe Vînă în locul meu🙂”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.


LIVE BLOG FCSB – Milsami Orhei turul 1 preliminar Europa League

FCSB este mare favorită, deşi la aceste prime două meciuri din Europa League îi vor lipsi jucătorii care au fost la Euro U21 (Denis Man, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman) plus Harlem Gnohere, operat şi aflat în refacere. În vară au venit puţin jucători, iar unul dintre ei, şi el prezent la Euro U21, Darius Olaru, va mai rămâne măcar până în iarnă la fostul club, Gaz Metan Mediaş.

În schimb, fundaşul dreapta Claudiu Bellu-Iordache şi mijlocaşul Răzvan Oaidă au şanse mari să se afle pe teren la meciul de debut în cupele europene în actuala stagiune. Bellu Iordache mai mult ca sigur, pentru că titularul Romario Benzar, a fost vândut la Lecce, pentru 2 milioane de euro. Au mai plecat Filipe Teixeria., Junior Morais, Adrian Stoian, Florentin Matei şi Raul Rusescu.

FCSB – Milsami Orhei. Nou venitul Răzvan Oaidă are şanse mari să joace

Patronul lui Milsami Orhei a fugit din Moldova

FCSB s-a pregătit, pentru prima dată după mulţi ani, doar la Poiana Braşov, fără stagiu în străinătate, dar asta şi pentru că a trebuit să debuteze atât de devreme în Europa League. Antrenorul Bogdan Andone este la primul său meci oficial pe banca FCSB şi, normal, îşi doreşte o victorie, cât mai concludentă la debut.

FCSB – Milsami Orhei. Debutul oficial ca antrenor pentru Bogdan Andone la FCSB

Milsami Orhei ocupă locul 3 în Moldova, dar după ce a produs acum câţiva ani o mare surpriză, eliminând pe Ludogoreţ, acum se află în mare dificultate, pentru că patronul clubului, fostul primar din Orhei, a fugit din ţară, după ce a împrumutat de la bănci trei miliarde euro, iar jucătorii sunt neplătiţi de luni bune, mulţi preferând să plece. Meciul de la Giurgiu va fi condus de arbitrul norvegian Hagenes şi are cea mai scăzută cotă la pariuri întâlnită de foarte mult timp în fotbalul românesc: 1,01, faţă de 25,00 pentru moldoveni.

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comentariile sunt închise.