FCSB – FC Milsami 0-0 se joacă ACUM! LIVE VIDEO în Europa League

FCSB – FC Milsami LIVE 0-0 din Europa League se joaca azi, 11 iulie 2019 21:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

LIVE score FCSB – FC Milsami LIVE  0-0

FCSB

11 iulie 2019 21:30
0-0

FC Milsami
FC Milsami

Comentariul LIVE FCSB – FC Milsami 0 -0

  Urmarește Live Score meciul FCSB – FC Milsami, din Europa League. Meciul are loc pe 11 iulie 2019 21:30. Toate informațiile despre FCSB – FC Milsami sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

  FCSB – FC Milsami, ultimele rezultate directe

  Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre FCSB și FC Milsami și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre FCSB şi FC Milsami se dispută pe stadionul National Arena, cu o capacitate de 
  55600.

   Meciul FCSB – Milsami Orhei are loc joi, 11 iulie, cu începere de la ora 21:30 în cadrul primei manșe a turului 1 preliminar din Europa League. Jucătorii pregătiți de Bogdan Andone sunt mari favoriți, dovadă și cota aproape de zero pusă pe ei la victorie dec casele de pariuri, 1.01. Chiar și fără jucătorii aflați în vacanță după Euro U21 FCSB tot nu ar trebui să aibă nici cea mică problema cu gruparea din Republica Moldova, care ocupă locul 3 în campionat.

   FCSB – Milsami Orhei Live Stream Online PRO TV

   Partida FCSB – Milsami Orhei se joacă joi, 11 iulie, de la ora 21:30, dar nu la București, cum ar fi fost de așteptat, ci pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Jocul contează pentru prima manșă a turului 1 de calificare în Europa League și va fi transmis la telvizor pe postul PRO TV. De asemeni, puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

   Bogdan Andone, surpriza de pe banca tehnică oferită de Gigi Becali, se află la debutul oficial ca antrenor al FCSB. Nu îi are la dispoziție pe cei trei internaționali de tineret Denis Man, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman. Pe al patrulea, Darius Olaru, cumpărat în această vară de la Mediaș, a decis să îl mai lase cel puțin până în iarnă la aceeași echipă. Absentează și golgeterul Harlem Gnohere, în refacere după operație și Ovidiu Moruțan, accidentat. Posibilul 11 de start al FCSB ar putea fi: Bălgrădean – Bellu Iordache, Planic, Cristea, Bălașa – Pintilii, Filip – Tănase, Oaidă, Roman – Hora.

   Articol preluat de pe Fanatik.ro.

   Comentariile sunt închise.