EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la mizerul nopții » Acuze incredibile: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile”

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii minoritari la CFR Cluj, a răbufnit la miezul nopții, la scurt timp după înfrângerea campioanei pe terenul Astrei Giurgiu, scor 1-2. 
CONTEXT: Cea de-a 800-a partidă a CFR-ului în Liga 1 din istorie a avut parte de o desfășurare halucinantă. Dan Petrescu a făcut scandal și a fost eliminat înainte de pauză, apoi doi jucători din tabăra clujenilor, Camora și Vâtcă, au plecat mai devreme la vestiare în repriza secundă. …

razvan

Next Post

CFR CLUJ // EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile”

sâm aug. 31 , 2019
Ștefan Gadola, unul dintre acționarii minoritari de la CFR Cluj, a răbufnit la miezul nopții, la scurt timp după înfrângerea campioanei pe terenul Astrei Giurgiu, scor 1-2. CONTEXT: Cea de-a 800-a partidă a CFR-ului în Liga 1 din istorie a avut parte de o desfășurare halucinantă. Dan Petrescu a făcut […]